21 iulie 2023

“Sunt atât de norocoasă că ești în viața mea!”

“Sunt atât de norocoasă că ești în viața mea!”

Îi spun aceste cuvinte în fiecare zi copilului meu. Pentru că vreau să știe și să simtă până în măduva oaselor cât este de minunată ea, cât de binecuvântați suntem noi, cei care o iubim nespus.

Îmi doresc să știe că este normal ca oamenii să îi vorbească frumos, că este normal să fie apreciată și prețuită pentru ceea ce este ea, exact așa cum este ea, fără nicio condiționare legată de note, fapte, aspect fizic, performanțe, perfecțiuni.

În fiecare zi încerc, atunci când avem momentele noastre de conectare, să las de-o parte grijile, frământările, durerile, planurile specifice oamenilor mari și să fiu acolo sută la sută când îmi povestește cu lux de amănunte despre jocurile de la after, despre gâzele de pe stradă, despre momentele în care se descoperă pe sine în relațiile cu prietenii ei.

Știu că dacă o voi asculta cu atenție va învăța să asculte și ea oamenii din jurul ei și va îi va păstra aproape de sufletul ei pe cei care îi vor răspunde la fel.

Știu că dacă îi voi vorbi frumos și ea va vorbi frumos cu cei din jurul ei și nu va accepta să i se vorbească altfel.

Dacă va ști cât este de importantă ea pentru cei care o iubesc nespus, va ști cât este de importantă ea în viața ei și se va prețui pe sine.

Sunt atât de norocoasă că este în viața mea ....și îi spun în fiecare zi! 😊

              Urmărește-ne 

contact@lion-training.ro

București