Dezvoltarea personală este mai mult decât un concept des folosit în zilele noastre. Este o unealtă extraordinară care schimbă efectiv vieți.

În primul rând produce modificări relevante și de calitate oamenilor care o studiază și care îi aplică principiile, iar mai apoi, pe cale naturală, aduce îmbunătățiri semnificative relațiilor celor cu care interacționăm.

Cine sunt?

Numele meu este Adela Dorobanțu, sunt trainer certificat și pasiunea mea pentru dezvoltare personală se vede în tot ceea ce fac.

În cadrul sesiunilor de predare a diferitelor cursuri pe care le-am susținut în timpul Liceului Pedagogic, în timpul celor două Facultăți și celor două Mastere pe care le-am frecventat cu o mare plăcere – lucrul cu copiii mai mici și mai mari m-a făcut să îmi formez un mod de lucru adaptat fiecărei categorii de vârstă și fiecărui om în parte.

În timpul doctoratului am realizat că nu cercetarea și rezultatele ei erau scopul pentru care alesesem să merg mai departe cu studiile, ci bucuria de la participa activ la schimbarea vieților celor din jurul meu.

Cursurile, conferințele, audio-bookurile și sutele de cărți citite de dezvoltare personală, public speaking, leadership, educație financiară m-au ajutat să sintetizez și să concept module proprii de curs în informația se îmbină cu practica și seriozitatea se îmbină cu o buna-dispoziție.

Mă definește bucuria de a ajuta oamenii să devină mai buni, de a-i ajuta să descopere faptul că pot să realizeze mai mult decât cred ei că pot realiza, să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și pe cei din jurul lor, să se adapteze situațiilor diverse și să comunice eficient și asertiv.  

Am realizat că succesul se învață și vreau să îți arăt cum!

Hai să ne cunoaștem!

De ce să vii la cursurile mele?

Pentru că te pot ajuta să înțelegi cum funcționează, în mod practic, procesul comunicării și pentru că putem găsi împreună soluții personalizate, adaptate personalității și stilului tău de comunicare.

Pentru că te pot ajuta să aplici principiile unui parenting financiar eficient și pot explica principiile educației financiare pe înțelesul copilului tău.

Buna-dispoziție, optimismul, flexibilitatea și construirea unui mediu securizant și relaxant fac ca timpul petrecut împreună să zboare!

Pentru că vreau să știi că toate visurile împlinite încep cu o dorință.

Pentru că miracolele încep să apară atunci când te concentrezi mai mult pe visurile tale și mai puțin pe temeri.

Hai să ne cunoaștem!

 

 

              Urmărește-ne 

contact@lion-training.ro

București