Anca:

Recomand din tot sufletul, un curs foarte eicient, care mi-a transformat fetița în proporție de 90%, dintr-un copil introvertit, într-unul mai îndrăzneț, capabil să-și ia apărarea, care își susține prin argumente punctul de vedere, mult mai încrezător în propria persoană, iar discursul sfârsitului de curs, a fost vorbitul în fața unei audiențe formate din aprox 20 de persoane, care a mai dărâmat niște bariere psihologice, UN REAL SUCCES!!

Multumim foarte mult !!

 

Laura:
 
O experiență inedită, cu multe zâmbete și bucurii! Am avut ocazia să întâlnesc în persoana Adelei Dorobanțu un om cu adevarat deosebit, empatic, dedicat.
 
Multumesc!
 
 
 
Ana:
 

Un curs in care informația foarte bine structurată, clara si relevanta este prezentată într-o atmosferă relaxată, dominată de energie pozitivă!

 

Oana:

Felicitări, Adela, pentru ceea ce faci! Și pentru modul în care livrezi informațiile adaptate vârstei și bine structurate. Pentru căldura și empatia pe care le manifești în interacțiunea cu copiii. Fiul meu a fost foarte încantat de participarea la cursul de public speaking. A învățat multe lucruri utile, dar într-un mod distractiv și relaxant.

Abia așteptăm următoarele propuneri de curs!

 

Dănuț: 

Mulțumim frumos, doamna trainer Adela Dorobantu si Lion Training! Participând la cursul online de educație financiară, Alex, băiețelul meu de 8 ani, a înțeles că banii nu cresc în copaci și nici nu sunt o resursă nelimitată. Pe viitor, își va gestiona singur în mod eficient alocația lunară.

Câteva din feedback-urile de pe pagina de Facebook LION Training

Nicoleta:

Dăruire, forță, abilitate, empatie, perfect, frumos și armonios îmbinate de un mentor extraordinar!

Recomand cu tot sufletul o persoană care mai presus de propria persoană sau de propria familie luptă cu fiecare suflețel în cel mai minunat mod să le daruiască forța necesară să poată calatori mai încrezători prin viață. Alegem să ne hrănim sănatos copilul, să îi hrănim mintea cu informații atât de esențiale, să îi oferim un mediu plin de armonie și iubire, iar încrederea și forța în propria persoană este completarea esențială care poate să prindă aripi minunate la acest curs!

Recomand cu multă caldură.

Mi-aș dori să treacă pragul acestui curs cât mai mulți copii.

Multă baftă!

 

Adela:
 
Cu ajutorul Lion Training am reușit să depașim reținerea de a vorbi cu ceilalți și teama de a vorbi în fața unui public, fie el format doar din colegi de clasă...
 
Fetita mea este un fluture care tocmai a depășit studiul de cocon și își ia zborul să se bucure de lume!
 
Mulțumim Lion Training!
 
 
Tatiana:
 
Am fost plăcut surprinsă de modul în care s-au desfășurat cursurile atelierului de creștere a stimei de sine, pe care l-am ales pentru fiica mea de 10 ani.
Cred că a fost o alegere foarte bună să o înscriu la acest atelier și că este un prim pas în dezvoltarea ei și in alte direcții decat cele pe care se axează scoala clasică.
Așteptăm cu nerăbdare să participe și la celelalte ateliere.
Intr-un cuvant, am convingerea că am făcut un lucru foarte bun și util pentru copilul meu, alegând aceste cursuri !
 
Va multumim!

Cel mai bun feedback este bucuria revederii. Este acea reținere când trebuie să părăsim sala de curs.

Hai să mai stăm puțin de vorbă...

Când ne mai vedem?

Ce repede a zburat timpul petrecut împreună....


Și pentru acestea...vă mulțumesc din suflet!

              Urmărește-ne 

contact@lion-training.ro

București