01 martie 2023

Tu faci primul pas

Tu faci primul pas. Tu ești în fața lui. Tu ești modelul lui.
Este o responsabilitate imensă, știu. Dar el, copilul tău, calcă pe urmele tale. Calcă pe urmele pe care tu le formezi, pe care tu i le creionezi.
Chiar dacă uneori aleargă în direcția opusă față de cea pe care o stabiliți împreună, chiar dacă uneori e cu capul în nori, chiar dacă simți că uneori una vorbești tu și alta înțelege el . Chiar dacă simți că nu mai poți, chiar dacă vrei sa lași armele jos și să te predai...
Cred cu tărie faptul că în atunci când va exista un moment cu adevărat important pentru copilul tău, unul de cotitură poate, toate acele cuvinte, sfaturi pe care i le-ai dăruit cu atâta iubire se vor auzi în mintea lui și se vor vedea în faptele lui.
Important este ca tu să nu renunți în a-i fi călăuză în drumul lui, chiar dacă e un drum presărat cu multe provocări. Important este ca tu să continui să îi fi alături, să fii lângă el și să îl asiguri că indiferent ce se va întâmpla pe această lume, brațele tale vor fi tot timpul deschise și tu nu îți vei retrage vreodată iubirea.

              Urmărește-ne 

contact@lion-training.ro

București